SBN

Sports

Sportclubs promoten hun sport(en) met passie. Ontdek nieuwe kansen om businesspartners te ontdekken.

Business

Ondernemers zijn de motor van de economie. De ondersteuning van sportprojecten zorgt voor extra power voor uw business.

Networking

Sports Business Network opent deuren voor sportorganisaties en bedrijven. Wij geven u de sleutel om boeiende en rendabele partnerships te sluiten!

Matching

Sport Business Network bundelt alle marktspelers en netwerktools op één handig platform waar sport en bedrijven elkaar ontmoeten.

Teaser video SBN.VlaanderenMeteen aan de slag

Registreren

Via een handige infofiche op deze website vul je de gegevens van jouw club of bedrijf in, zodat geïnteresseerde partijen je snel kunnen terugvinden. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag.

Profiel aanmaken

Als volgende stap maak je jouw sportproject aan: waarnaar ben je op zoek of wat bied je aan? Alle ideeën zijn welkom, van sportsponsoring tot sport op het werk. Ben je klaar om op te zoek te gaan naar nieuwe contacten en interessante matches?

Project Matchen

Kijk, vergelijk en kies partners en sportprojecten die je boeiend vindt. Nodig hen vervolgens uit om een mogelijke samenwerking te bespreken. Dit kan de start zijn van een fantastisch nieuw project!

Win-win-win

Slaag je erin om samen met jouw match een concreet samenwerkingsproject uit te werken? We duimen alvast met je mee. En vergeet niet om ons op de hoogte te houden van jullie succesverhaal!

Sports Business NETWORK is de door Sport Vlaanderen erkende matchmaker tussen sport en bedrijven. Zoals onze naam zelf aangeeft dragen wij netwerken hoog in het vaandel. De netwerkevents die wij organiseren hebben als doel dat zowel sportfederaties, sportclubs,  sportorganisaties, … en bedrijven er elkaar kunnen ontmoeten. Er zullen debatten, lezingen, , workshops, demo’s, pitches, en presentaties doorgaan waar de sport- en bedrijfswereld zich in kunnen vinden. Ontdek ze hieronder!

 
SBN Event Leuven

2020-06-20

Kom naar de kickoff van SBN!

 

27.595

Aantal sportclubs Vlaanderen

68

Aantal sportfederaties Vlaanderen

1.380.000

Sportende Vlamingen

700 miljoen €

Jaarlijks sponsoring door KMOs

€1.594

Gemiddeld sponsoringbedrag

593.089

Vlaamse ondernemingen

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief